Πυροσβέστης βρίσκει και σώζει γάτα έπειτα από φωτιά σε σπίτι

Ένας πυροσβέστης περιγράφει πώς βρήκε και διέσωσε μια γάτα ενώ έλεγχε ένα σπίτι μετά από μια πυρκαγιά στο νότιο Fort Myers, νωρίτερα αυτό το μήνα.
Ο Captain John Griffith ήταν μέρος του πληρώματος, όταν τα μέλη της Sanibel Fire & Rescue District (SFRD) κλήθηκαν για να βοηθήσουν την πυροσβεστική σώμα Iona-McGregor Fire Department με μια πυρκαγιά στο σπίτι στο Νότιο Fort Myers στις 6 Σεπτεμβρίου. Το πλήρωμα Sanibel ήταν επιφορτισμένο με την "υποχρέωση εκκαθάρισης," κάνοντας έναν έλεγχο του πλημμυρισμένου σπιτιού μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
«Η φωτιά είχε σχεδόν κοπάσει," είπε ο αρχηγός Griffith όπως ο ίδιος διηγήθηκε την ιστορία διάσωσης. "Έτσι, όταν πήγαινα από το σπίτι, είχα τον έλεγχο της κουζίνας, τον έλεγχο του σαλονιού ... σιγουρευόμουν ότι όλα ήταν έξω."
ers"Κοίταξα κάτω και είδα κάτι το οποίο νόμιζα ότι ήταν μια τυλιγμένη μπλούζα ... και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν η γάτα της οικογένειας."
Η γάτα κουλουριασμένη σε μπάλα και ήταν μέσα σε 3 ίντσες λιμνάζοντα νερά. Ο διασώστης πλησίασε και πήρε τη γάτα, και διαπίστωσε ότι ήταν ακόμα ζωντανή.
"Από τη στιγμή που την πήρα στα χέρια μου, η γάτα έκανε μια μικρή κίνηση. Ξεκίνησε να λαχανιάζει ... το στόμα της ήταν ορθάνοιχτο. "
Η γάτα γατζώθηκε στο διασώστη της και ο Griffith αναφώνησε στους συναδέλφους πυροσβέστες του, «Αυτή η γάτα είναι ζωντανή!"
Ο Griffith έφερε τη γάτα έξω από το καμένα σπίτι και με τη βοήθεια ένα μέλος του πληρώματος του Iona-McGregor  της έδωσαν οξυγόνο με μια μάσκα οξυγόνου για κατοικίδια ζώα.
Μέσα σε μισή ώρα, η γάτα επέστρεψε στην οικογένειά της, η οποία δήλωσε ο διασώστης ότι ήταν "εκστατική" που το κατοικίδιο τους ήταν ζωντανό και καλά και πάλι μαζί τους.
"Μου είπαν ότι η γάτα είχε μόλις έγινε ενός έτους."
"Στα 17 χρόνια που είμαι πυροσβέστης, δεν είχα έρθει ποτέ σε θέση να σώσω τη ζωή ενός ζώου, με αυτόν τον τρόπο. Ήταν τύχη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. "

Πηγή: lifewithcats.tv

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Newfoundland

Oι σκύλοι καταλαβαίνουν πως σκέφτονται οι άνθρωποι!!!