Έλληνες έσωσαν 32 αδέσποτα ζώα από την κόλαση της Ρουμανίας

Έξι σκυλάκια & 2 γάτες μαζί τους στο πούλμαν και άλλα 24 σκυλιά...
...που θα ταξιδέψουν σύντομα κατάφεραν να σώσουν Έλληνες πολίτες που ταξίδεψαν με την υποστήριξη του σωματείου Save a Greek Stray από τη Ρουμανία κάνοντας πραγματικότητα και το..save a romanian stray.
Οι φιλόζωοι πολίτες ταξίδεψαν από την Ελλάδα οδικώς για να διαμαρτυρηθούν για τις δολοφονίες αδέσποτων στη Ρουμανία, που τελικά πάγωσαν μετά από όλη αυτή την επιστράτευση και το διεθνές ρεζίλι.
Τα κυνοκομεία της Ρουμανίας θυμίζουν νταχάου, σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί και σε ορισμένες περιπτώσεις τα ελληνικά, παρόλη την έλλειψη σωστής διαχείρισης μοιάζουν παράδεισος σε σύγκριση με αυτά.
Σύμφωνα με φιλόζωη που ταξίδεψε ως τη Ρουμανία, τα ζώα στα κυνοκομεία σκοτώνονται ακόμα και με φτυάρια στο κεφάλι...Τρώνε ό,τι βρουν, δεν έχουν περίθαλψη και ζουν στον τρόμο...
Υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα για να μπει τάξη στο χάος της Ρουμανίας με τα περίπου 65.000 αδέσποτα, αιτία και πηγή των οποίων ήταν η κατεδάφιση των μονοκατοικιών και η εγκατάλειψη των ζώων από πολίτες στο δρόμο. Ευρωπαϊκές οργανώσεις δίνουν μάχη για να στειρωθούν τα χιλιάδες ζώα και κυρίως να βρεθούν σπίτια υιοθεσίας...

Πηγή: adespoto.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Newfoundland

Oι σκύλοι καταλαβαίνουν πως σκέφτονται οι άνθρωποι!!!